CBW-erkend

CBW erkendWanneer je bij Van der Vliet Wonen winkelt, kan je volledig vertrouwen op onze deskundigheid en kwaliteit. Maar er zou onverhoopt iets mis kunnen gaan en daarom zijn wij aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Woonbranche. Wat houdt dit voor jou in? Bedrijven die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. In deze voorwaarden bieden wij jou een drietal garanties:

Veilig (aan)betalen
Jij kunt je aankoop veilig aanbetalen, zonder risico te lopen. Het restantbedrag betaal je pas op het moment dat jouw product afgeleverd wordt. Uw aanbetaling tot 25% is gewaarborgd.

Extra Garantie
Wij bieden een extra product garantie bovenop de wettelijke garantie. Om van deze extra garantie te genieten, moet wel aan een aantal voorwaarden voldaan zijn. De algemene voorwaarden kun je hier vinden.

Onpartijdige klachtafhandeling
Mocht je ooit een klacht hebben, dan is er de Geschillencommissie Wonen. De Geschillencommissie Wonen is een onafhankelijke instantie die o.a. een aantal deskundigen in dienst heeft die (indien nodig) de klacht ter plaatse bij de consument onderzoeken. De deskundige brengt een rapport uit en aan de hand daarvan volgt een uitspraak. Deze uitspraak is bindend.

Mocht je nog vragen hebben over onze CBW-erkenning, dan kun je deze stellen aan een van onze medewerkers of je kunt kijken op de website van de CBW (http://www.cbw-erkend.nl/). Wij staan je graag te woord en vertellen je graag welke voordelen onze CBW-erkenning jou biedt.

Service

Hoewel onze producten zeer zorgvuldig onder de beste kwaliteitsnormen gefabriceerd worden, is het erg vervelend als er onverhoopt toch iets niet helemaal in orde is met jouw gekochte product.

Ben jij niet tevreden over je gekochte product of onze service? Een klacht indienen kan door een e-mail te sturen naar order@vandervlietwonen.nl.

Graag hierbij vermelden wat jouw klacht is, foto’s bij eventuele schade, ordernummer en persoonlijke gegevens.

Heb jij een vraag over onze winkel? Neem een kijkje in het menu ‘veelgestelde vragen’. Hier vindt je de meest gestelde vragen al beantwoord! Voor overige vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Werken bij

Vacatures

Welkom bij Van der Vliet Wonen. het familiebedrijf met een zeer rijke historie dat zich volledig specialiseert op jouw behoeften voor de woonkamer.

De woonkamer is de belangrijkste kamer binnen het huis. Het is de plek waar jij je ontspanning wilt vinden, je vrienden en familie wilt ontvangen en nog belangrijker, de plek waar jij en jouw gezin zich thuis willen voelen. Het valt ons op dat men de laatste jaren steeds meer een eigen signatuur wilt brengen aan de keuze van inrichting. De woonaccessoires zijn hier een onwijs belangrijk onderdeel van. Wij willen onze winkels dan ook niet als meubelzaken betitelen, meubels zijn slechts een onderdeel van de woonkamer.

Kan jij je vinden in het bovenstaande en wil je in dit familiebedrijf komen werken? Een open sollicitatie is altijd welkom.

Stuur jouw CV + motivatie naar order@vandervlietwonen.nl.

Stage

Wij bieden stageplekken aan in onze filiaal en hoofdkantoor. Als stagiair krijg je volledige vrijheid binnen het bedrijf, om zodoende zoveel mogelijk te leren en kennis op te doen. Wij verwachten van onze stagiairs dat zij zich net zo inzetten als onze andere collega’s in het bedrijf. Zo gelden voor stagiairs dezelfde regels als die voor onze medewerkers. Op die manier kun je pas leren hoe het er in de praktijk aan toegaat. Voordat we een stagiair in dienst nemen, maken wij vooraf eerst goede afspraken. Zo vinden wij het onwijs belangrijk dat jij als stagiair goed begeleid wordt en er ook ruim voldoende tijd wordt gemaakt om goede evaluaties te maken. Mochten wij er niet van overtuigd zijn dat wij voldoende tijd kunnen investeren in de begeleiding van je stage, dan zullen wij de stage ook afwijzen. Er is niks zo vervelend als het gevoel hebben dat je een goedkope kracht bent. Bij Van der Vliet Wonen ben je als stagiair dus een wezenlijk onderdeel van het team.

Op dit moment hebben wij de volgende stageplekken open staan.

MBO – Alle vormen van winkelmedewerking, waarbij styling en persoonlijk verkoop voorop staan. Je staat op de verkoopvloer, adviseert klanten, zorgt voor styling van woonprogramma’s en de decoratietafels. Bij aanvang stage maak je samen met je stagebegeleider een duidelijk stageplan waarin je je leerpunten aangeeft en taken maakt voor de stageperiode.
HBO/WO – kwaliteitsonderzoek, waarbij alle processen duidelijk in kaart worden gebracht en het bedrijf een duidelijk advies krijgt hoe deze processen verbetert kunnen worden. Hierin geef je aan wat de blackboxen zijn, de verbeterpunten zijn en welke middelen Van der Vliet Wonen kan gebruiken om processen te versoepelen. Je krijgt volledige vrijheid om je eigen werktijd in te vullen met eventuele thuiswerkdagen. Je staat onder leiding van de directie en maakt met hen een maatplan met een duidelijke omschrijving van wat de wederzijdse verwachtingen zijn.

Je kunt jouw stagebrief mailen naar info@vandervlietwonen.nl

Van der Vliet Wonen TV